Selektor
BS EN

Obriši nalog

Trajno, bez mogućnosti povrata

U aplikaciji

Profil → Brisanje naloga. Nalog i svi podaci vezani za njega se brišu odmah.

Ako si već obrisao aplikaciju

Pošalji email sa adrese s kojom si registrovan na fantasy@slibe.online i nalog ćemo obrisati.

Šta se briše

Nalog, profil, tim, sve postave i transferi, članstva u ligama i prijave. Email se uklanja sa liste za obavještenja.

Zapisi o administrativnim radnjama ostaju, ali bez imena osobe koja ih je napravila.